100% biorazgradljive slamice

Bambusove slamice so popolnoma biorazgradljive in jih je mogoče enostavno reciklirati. Narejene so iz organskega bambusa, ki je 100-odstotno biorazgradljiv. Lahko jih preprosto odvržete, ne da bi vas skrbelo, kje bodo končale in kakšno škodo lahko povzročijo okolju.
Ko jih dokončno nehate uporabljati, jih preprosto odložite v zaboj za biološke odpadke ali kompost, lahko pa ste tudi ustvarjalni! Služijo lahko kot stojala za rastline, lahko pa jih daste otrokom, da jih uporabijo za domače naloge.
Bambusove slamice so eden najboljših prijateljev narave! So 100-odstotno biorazgradljive in okolju prijazne, kar je 100-odstotno boljše od plastike! Z nakupom naših slamic ste lahko prepričani, da izpolnjujete ukrepe za doseganje plastike prostega sveta.

slamica in kozarec s peskom
bambusov gozd
Ali je naš bambus etično nabran?
Vsekakor. Bambus, ki ga uporabljamo za izdelavo v slamic za večkratno uporabo, je 100-odstotno trajnosten, okolju prijazen in ni prispeval k nobenemu krčenju gozdov. Bambus ne zahteva pesticidov ali težkih strojev za žetev, in vse naše slamice so ponosno obdelane ročno.

Ali so slamice obdelane s kemikalijami, barvili, olji itd.?
Po vsem svetu vsak dan uporabljajo več kot 1 milijardo plastike, ki je ni mogoče biološko razgraditi na osnovi nafte. Ponosni smo na to, kako izdelujemo naše okolju prijazne slamice. Ne uporabljamo popolnoma nobenih kemikalij, pesticidov ali barvil. Bambusove slamice so 100-odstotno ekološke in 100-odstotno brez krivde!

Košarica

0

V košarici ni izdelkov.

Pritisnite Enter za iskanje ali Esc za izhod