Oznake: litij-24v 50a, litij-24v 40ah, 12 6v 12a polnilnik, 24v 12a polnilnik, bms 36v bt, bms 36v 5s, bms 2 36v, litij-20a 24v, bms 15 36v, litij-24v 10ah.

€64.65 €86.21
  • Na zalogi
  • b1022


Dostava seznam: 1, 36 V 12A 18650 baterijo 1PCS 2, 42V 2A Polnilec 3, Brezplačna dostava Nasveti: Ker je teža baterija in polnilnik presega post office omejitev, se bomo ga razdelite na 2 paketov s skupno 2 številke za sledenje.Prosimo, da se zaveda nakup. [Izdelka Parametri Vrsta Baterije: 18650 3000mAh same celice napetost: 3,7 V dc Nazivna napetost: 36V Vhodna napetost: 42V Izhodna napetost: 36-42V po kombinaciji zmogljivost: 12000mAh (12Ah) baterije Dimenzije: 185 * 80 * 70 mm (10s4p) zunaj embalaže: Modra PVC Notranjost z zaščitno vezje: obremenjenost, nad zaključka, glede na trenutne, kratkostična zaščita!Za druge potrebe, se lahko obrnete na lastnika, hvala novih in starih strank. [] Baterije polnjenje zahteve: prosimo, da v trgovini za nakup drugega polnilnik! 1: potreba po namenski litij-polnilnik baterije; konstantnim tokom; 2: Polnjenje napetost: 42V 3: Brezplačno tok: ≤5A [] praznjenje baterije zahteve: 1: Output 18 linij, dolžina 200mm, rdeče in črno, vsak 2: Vnesite vtičnico line vodi k a 2.1 dolžina 200mm 3: Nazivna razrešnice tok: ≤10A 4: največje pretočni tok: 40A 5: Maksimalni obratovalni tok: 13A Vodi Dolžina: približno 10 CM T-oblikovane plug in ženski svečke DC5.5 * 2.1

Litijeva baterija za vzdrževanje in opozorila

1. ni potrebe, da se zagotovi storiti vsakič, električne energije in nato brezplačno;

2. Čas (priporočilo v dveh mesecih), da to zaščito vezja za krmiljenje globoko polnjenje, dana pod baterijo za spremembo statistike, vendar ne poveča dejanska zmogljivost baterije.

3. Dolgoročno brez baterije, je treba dati na hladno mesto, da bi oslabili svoj notranji pasivne reakcije hitrost.

4. Zaščita vezja je omogočeno tudi spremljanje baterije se praznijo, dolgoročno brez baterijo je treba napolniti določeno količino energije v bateriji za preprečevanje praznijo prevelikega povzroči preveliko odvajanje škodo.

5. Ne razstavljajte spremembe, ne zaradi trčenja gravitacije / stisnite.

6. Prepovedati uporabo več vode v mokrih prostorih.

7. prepove uporabo v visoko temperaturo površine.

Znanje o varni uporabi litijevih baterij

Preden smo se za litijeve baterije kot vir napajanja, obstaja veliko stvari, ki si zaslužijo naše razumevanje.Nič ni bolj pomembno od varnosti, ne glede na to, kakšno baterijo, da moramo gledati jih skrbno, ker ko so polni energije, ko je polna.

Litij-ima najvišjo gostoto energije, vendar imajo tudi številne edinstvene funkcije, moramo storiti več za njegovo posebno varnosti, pred začetkom raziskujejo druge vidike litij-za razumevanje teh varnostna vprašanja so zelo pomembna.

Na splošno, če je pravilno izračunan primite litijeva baterija, polnilnik litij baterija sestavni Število Celic (ki se sklicuje na velik del litij-z nekaj majhnimi eno litij-sestavni del), lahko prilagodi litij-ionska baterija (Li-ion) in polimerizacije je litijeva baterija (Li-Poly) polnjenje potrebe.Ne pozabite, da ne pride do litijeva baterija polnilnik za polnjenje polnilne nikelj-kadmij (Ni-Cd) in nikelj-metal-hidridne (Ni-MH)!To je zelo nevarna stvar! ! !Litijevih baterij za ponovno polnjenje uporabi litij-del je najbolj nevarno, ko zahtevo za litij litij polnilna izjemno pozornost primeru, pravilno polnjenje napetost je zelo pomembno!Če se polnilnik, ki je uporabljena nepravilno, je morda vzrok za litijeve baterije obremenjenost in povzročijo eksplozije!Več novic poročila požarom, ki jih povzročajo litijeve baterije, tako odgovoren odnos litijeva baterija polnjenje delovanje.

Tukaj je nekaj smernic za litijeve baterije polnjenje in uporaba:

1, z dokazano, litij-polnilnik lahko uporabljate varno.

2. Prepričajte se, da ste pravilno nastavili parametri napetost ali število kosov litijeva baterija, polnilnik zgoraj, če ne veste, kako nastaviti, prosim, kupite veste, kako nastavite litijeva baterija, polnilnik, ali ni za uporabo za litijeve baterije, da preprečite eksplozijo med polnjenjem.

3, litij, ko je polnjenje nekdo mora biti prisoten, ne v prisotnosti litij-ko nihče se ne zaračuna, ko je tudi bil razlog, da je hiša z avto za zapisovanje, in ne pozabite, da ne pozabite.

4, medtem ko je polnjenje Prosim, pripravite se, primerna platforma, da se vaš polnilnik litij, litij-zagotoviti, da se ob nesreči ne bodo povzročijo eksplozijo ali resno škodo in nevarnost požara.Rezervirati prostor ogenj, naredite preprečevanje požara.

5. Ne zaračuna, ki presegajo zmogljivosti baterije trenutni, v nasprotnem primeru eksplozije in požara je verjetno, da se pojavijo.

6. Če je širitev pojav, ki se pojavi, ko je polnjenje litij, ko je v vročini, ne zlomi.Litijeva baterija na slano vodo, po ohladitvi skrbno peel off kožo in nato baterijo nazaj v slanici, preden lahko ga varno spravil v vprašanje v litij smeti.

7, ko litij-hudo zadel, morda baterije ne zdi, poškodovanih, vendar še vedno pazite, da dajo litijeve baterije varnem mestu stati vsaj 20 minut, da se zagotovi, da se ne poškoduje litij res ni nevarnost eksplozije.V letalski sektor model, obstaja nekaj primerov, v požarov litij-zrakoplovi zrušitev, lastnik zrakoplova telo vrgli v avto, nato pa eksplozija je zdelo, da so brez škode za notranje zadeve so bile poškodovane, vendar dejanski pojav litij-v avtu svetlobnega avtomobili so spali.


  • Nazivna Zmogljivost: 12000mAh
  • Velikost: 185*80*70 mm
  • Teža: 2kg
  • Številka Modela: 36-12A
  • Blagovna Znamka: liitokala
  • Uporaba: ebike
  • Vrsta: Li-ion
  • Napetost: 36V


Hieun6789
2020-08-26
5/5
посылку получил. спасибо продавцу. упаковка хорошая. ещё не проверял, потом отпишусь.

Napiši mnenje

Podobni izdelki