Oznake: zunanji vreme, moški higrometer, medenina vremenske postaje barometer, daljinsko tipalo termometra, misol, cigare higrometer, vremenske postaje za brezžični senzorji doma na prostem, postaja vreme, brezžični anemometer vremenske postaje, shenhua watch.

€18.15
  • Na zalogi
  • b1069


Najhitrejša dostava!!!Izbrali smo najhitrejši način dostave Bambusoveslamice.si Standardna Dostava in so Sledenje, Št.za spremljanje vaše naročilo vsakem koraku.

Ne uporabljamo počasi pošiljke, kot so Gospodarski Majhne Paketni lahko prejema blaga, veliko hitreje kot v drugih trgovinah.

Ta tradicionalni kos je doma vse v redu študij, knjižnica, prestižni restavraciji ali v šolo temperatura (v °C in °C), zračni tlak (hpa in mmHg) in vlažnost zraka (%).Barometer lahko kalibrira do morske gladine brass bezels in steklene leče prikaz zraku, kakovost in natančnost, kot bi pričakovali z globo, obrtniški vreme instrumenta iz Okolice Vreme se Lahko montira horizontalno in vertikalno (za prilagajanje klicanje).Številke so velike in jih lahko enostavno bere Ta tradicionalni kos je doma vse v redu študij, knjižnica, prestižni restavraciji ali v šolo.velikost:premer dna je 115mm,premer obraz je 96 mm debeline je 38 mm 1-6 model


  • Številka Modela: 115
  • Material: Medenina


Shana Tfh
2020-12-03
5/5
ALL GOOD
Posudavarenduperm
2020-11-23
5/5
Nice easy transaction thank you.
Daochihien 1996
2020-11-02
5/5
ALL GOOD

Napiši mnenje

Podobni izdelki