Oznake: elektron masko, maska za smart, vader električni masko, spray obleko, zrak, ki se dovaja respirator, maska ufo, električni filter za masko, barvanje mask, modne barve masko, replacable električni masko.

€3.24 €4.05
  • Na zalogi
  • b112


Opis:

1. Za dve stopnji veter prilagoditev, da se lahko uporablja neprekinjeno za približno 5-7 ur, ko se nastavitev eni fazi veter in približno 4-6 ur, ko se nastavitev dve fazi veter.Zvok električnih izpušni ventilator je šibka, lahko deluje za dolgo časa, in kakovost je stabilen.

2. Filter je narejen iz higroskopski vpojne flannelette, ki se lahko uporabi, če je temperatura hladne in lahko odstranite vodna para izdihanem iz ust in nosu; kombinirani filter ni zamenljiva in je primerna za večkratno uporabo.

3. Baterijo je opremljen z short-circuit protection board, ki lahko samodejno vrne v normalno rabo, po kratkega stika za približno 6-8 sekund.

4. Inteligentni humanized design, izdelki so: pod napetostjo, nad-tekoče, nad-napetosti dvojno zaščito.V obravnavo uporabnika uporabo različnih slabo operacije so sprejeti zaščitni ukrepi, to so nevidno površino, toplo srce design.

Specifikacije:

1.Podrobnosti izdelka 3D tri-dimenzionalni loka površine sprejme ergonomska oblika, ki se uvažajo beljakovin kože materiala, mehko in udobno

2.Ko exhaling iz izpušnih vrata, silikonski film dihalni ventil je takoj zaprt za zagotovitev, da zrak lahko le prišel ven

3.Zrak v zrak vstopi od spredaj in poteka skozi večplastne filter zaslonu, da učinkovito blokirajo vir onesnaževanja

4.Celotno filter zaslonu je treba odstraniti, ko spreminjanje filter

5.Pritisnite gumb za vklop za dve mesti za prilagoditev, pritisnite gumb za vklop za eno mesto, pritisnite gumb za vklop za dve mesti, in nato pritisnite gumb za vklop, izklop

6.Polnjenje prek kabla USB

Paket Je Vključeno:

1 * polje

1 * maska

2* filter

1 * polnjenje linija

Opombe:

1. Priporočljivo je, da obrišite masko površine z mokro brisačo ali malo alkohola pred uporabo.

2. Prvič, je priporočljivo, da nastavite prvi veter način in samodejno dovajanje zraka ne zadrži zrak.

3. Med uporabo je priporočljivo zamenjati filter čip v 3-8 dni.

4. Ta izdelek ni primeren za izmenjavo z drugimi.Ni primerna za uporabo v deževne dni.Celotnega stroja ni mogoče, namočeno v vodo.


  • Poreklo: Drugo
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Razred zaščite: NOBEN
  • Varnostni standard: NOBEN


Elchachi 20
2020-10-24
5/5
The mask never came, but I got the refund, so I'm grateful.

Napiši mnenje

Podobni izdelki