Oznake: mugen varnostnega pasu, cvet življenja, simbol, 125a odklopnika, obramba keychain, nož škarje, pameten nož, circuit breaker, avto sili reševanje orodje, kladivo varnost, breaker okno.

€3.64 €5.96
  • Na zalogi
  • b150


Opis:

1. 2 v 1 Varnost Orodje: To reševalne multifunkcijski varnostni kladivo in varnostnega pasu rezalnik je trajno in zanesljivo, omogoča, da hitro zapustiti vozilo v sili.Uporabite ta stekla breaker, da pop ven vogalih strani okna, se takoj prekine, kaljeno steklo, varno in ne škoduje vaše roke.

2. Široko Prijave: reševanje orodje ima vgrajeno visokotlačno pomlad.V nujnih primerih lahko razbil okno v 1 sekundi s preprosto pritisnite in uporabite ga lahko tudi za zmanjšanje izklop varnostnega pasu, ki je zaljubljen v 3. Ali je starejšo osebo, ženska ali otrok, to je enostavno, da bi začeli.

4. Enostavno: S kompaktno strukturo, okensko steklo breaker je enostaven za prevoz, ali uporabite kavljem in zanke, da se določi na sredinski konzoli, vozila, uporabite ga lahko kot izhod v sili orodje ali dekoracijo.

5. Pripravite varno Vožnjo Vnaprej: Zaradi svoje vzmetni vpliv točko, sili varnost kladivo lahko poškoduje strani okensko steklo z minimalnim naporom.

Specifikacija:

Material: legirano

Barva: črna/rdeča/srebrna

Navodila:

1.Zmanjšanje varnostnega pasu: Izvlecite pobeg naprava hitreje od ključnih verige, nato izvlecite sponke, poravnajte rezilo varnostnega pasu in cut off hitro in ven sili.

2.Avto zunaj sili za samopomoč,pobeg naprava postavi v kotu okna, pritisnite tipko escape.

3.Napravo do konca, ko jo je slišal pok, prekinil steklo za izhod v sili.

Seznam Vsebine:

1 x Window Breaker

Opombe:

1.Slike so samo za referenco, vse v naravi prevladujejo.

2.Prosimo, dovolite 0.5 ~ 2 mm toleranca zaradi priročnik meassurement.

3.Foto barvo morda malo razlikuje od dejanskega izdelka zaradi barvni zaslon različnih zaslonov.


  • Ime Izdelka:
  • Barve:
  • Element Teža: -
  • Ime Modela: -
  • Moč: -


Napiši mnenje

Podobni izdelki