Naša zgodba

Ponosni smo, da na slovenskem tržišču predstavljamo enega redkih, popolnoma trajnostno naravnanih dobaviteljev bambusovih slamic za večkratno uporabo, ki ponuja ekološko alternativo plastičnim slamicam za enkratno uporabo. Naše poslanstvo je zagotoviti elegantno, praktično in predvsem trajnostno alternativo plastičnim slamicam, da bi ljudem pomagali misliti bolj odgovorno in ne nazadnje izkoreniniti plastiko.

Slamice izdelujemo iz bambusa, najmočnejše in najbolj trajnostne rastline na svetu. Raste tako hitro, da na dan lahko doseže tudi 1 meter.
Bambus gojijo in iz njega ročno izdelujejo slamice na podeželju v Vietnamu. Naše naravne slamice so narejene tako, da uporabimo celotno bambusovo steblo in poskrbimo, da ni nič odpadkov. To pomeni, da so bambusove slamice različnih premerov zaradi naravno različne debeline rastline, zaradi česar so popolne za široko paleto različnih pijač.
bambusove slamice in dve vrečki za shranjevanje
voda iz bambusa
Kaj je smisel ponovno uporabne slamice, če je ne morete zlahka nositi s seboj, ko jo najbolj potrebujete?

Ko kupujete naše bambusove slamice, so te lepo pakirane v mošnjičke iz naravne, mehke in okolju prijazne jutovine, ki ljudem pomaga pri odgovornem razmišljanju in jih vsakodnevno spodbuja k uporabi njihove slamice za večkratno uporabo. Poleg slamic dobite tudi ščetko iz naravnih kokosovih vlaken, da odstranite ujeto umazanijo.

Košarica

0

V košarici ni izdelkov.

Pritisnite Enter za iskanje ali Esc za izhod